Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

International TANIA Symposium — Novel Environmental Remediation Techniques and Policy Instruments

19.11.2019 klo 08:45 - 17:00

Toivotamme kaikki pilaantuneiden alueiden kunnostamiseen ja hallintaan liittyvistä teemoista kiinnostuneet asiantuntijat tervetulleiksi TANIA -symposiumiin Lahden Sibeliustaloon 19.11. Ilmoittauduthan 30.10.2019 mennessä tämän linkin kautta: https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/99422/lomake.html

Korkeatasoinen kansainvälinen symposiumi kokoaa yhteen toimijoita Suomesta sekä muualta Euroopasta oppimaan ja keskustelemaan uusimmista maaperän, pohjaveden ja sedimentin kunnostusmenetelmistä, niihin liittyvistä rahoitusinstrumenteista sekä poliittisista ohjauskeinoista. Tilaisuuden painopisteenä on esitellä innovatiivisia, käytössä olevia kunnostusratkaisuja, sekä niitä tukevia hallinnollisia käytänteitä, yhdistämällä tekninen ja tieteellinen näkökulma poliittiseen tasoon. Tarjolla on mielenkiintoisia puheenvuoroja, runsaasti case-esimerkkejä sekä kaksi paneelikeskustelua alan uusimmista tuulista. Tilaisuus on englanninkielinen. Tutustu ohjelmaan ja tule mukaan keskustelemaan, oppimaan sekä verkostoitumaan!

Tapahtuman järjestää Interreg Europe- projekti TANIA yhteistyössä Helsingin yliopiston ja Päijät-Hämeen liiton kanssa. Tapahtuma on maksuton.

Järjestäjät

Helsingin yliopisto
Interreg Europe -project TANIA
Päijät-Hämeen liitto

Tapahtumapaikka

Sibeliustalo
Ankkurikatu 7
Lahti, 15140
+ Google Map