Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Fellmannian kulmassa tiedettä, pullaa ja ravitsemussuosituksia!

3.2.2015 klo 18:00 - 19:00

Fellmannia, Kirkkokatu 27 Lahti
Professori Mikael Fogelholm tulee Lahteen puhumaan ravitsemussuosituksista.

Fellmannian kulmassa tiedettä, pullaa ja ravitsemussuosituksia!

Fellmannian kulman tiedekahvilan toiminta jatkuu helmikuussa. Tiistaina 3.2. klo 18 paikalle saapuu professori Mikael Fogelholm. Hän kertoo aina ajankohtaisesta asiasta eli ravitsemussuosituksista. Tule kuulemaan ja kyselemään!

Mikael Fogelholm on Helsingin yliopiston ravitsemustieteen professori maatalous-metsätieteellisessä tiedekunnassa. Hän väitteli ravitsemustieteistä vuonna 1992. Erityisesti Fogelholmia kiinnostaa ravinnon, liikunnan ja lihavuuden yhteys. Fogelholm on työskennellyt urallaan paitsi tutkimuksen parissa, myös tiedemaailman hallinnollisissa ja tiedepoliittisissa tehtävissä. Hän on toiminut mm. Lahden tutkimus- ja koulutuskeskuksen, nykyisen Palmenian, tutkimus- ja kehitysjohtajana sekä UKK-instituutin johtajana. Fogelholm on ollut myös Suomen Akatemian terveyden tutkimuksen yksikön johtajana.

Lisäksi Fogelholmilla on monia kansainvälisiä luottamustehtäviä asiantuntijuuteensa liittyen. Hän on mukana mm. EU:n Joint Programming -hankkeessa terveellisen ravitsemuksen asiantuntijaryhmässä, Pohjoismaiden ravitsemussuositusten työryhmässä sekä Islannin valtiollisen tutkimusrahoittajan RANNIS:n paneelissa arvioimassa tutkimushakemuksia.

Fogelholm on ollut valmistelemassa ja esittelemässä suomalaisia ravitsemussuosituksia vuodelle 2014.

Fellmannian kulma – tiedettä ja pullaa on kaikille avoin ja maksuton tapahtuma oppimiskeskus Fellmannian tiloissa, pyöröovista oikealle.

P.S. Tule ajoissa varaamaan istumapaikka!

 

Lisätiedot www.fellmannia.fi

Kaisa Vuorivirta, Helsingin yliopiston Avoin yliopisto, Lahden toimipiste

kaisa.vuorivirta(at)helsinki.fi tai puh. 050 316 0528

 

Tiedot

Päivämäärä:
3.2.2015
Aika:
18:00 - 19:00