Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Fellmannian kulma – tiedettä ja pullaa

18.3.2014 klo 16:30 - 18:30

Fellmannia, Kirkkokatu 27
Korkeakoulut Lahessa – meitin kans menestyt!

Fellmanniassa avautuu ikkuna uusimpaan lahtelaiseen tutkimukseen, tieteeseen ja taiteeseen.

Tiistaina 18.3. klo 16.30 alkaen keskustellaan korkeakouluista ja alueen menestystekijöistä

Tervetuloa keskustelemaan yhdessä siitä, miten korkeakoulut voivat tukea Lahden aluetta ja auttaa yrityksiä menestymään!

Professori Pekka Aula (LUT Lahti School of Innovation) pohtii puheenvuorossaan, mitä uniikkia Lahden alueen innovaatioekosysteemissä on ja mitä ehkäpä piileviäkin mahdollisuuksia siihen sisältyy. Hän vertaa Lahden seutua kokemuksiinsa USA:n Piilaaksosta, jossa hän on toiminut tutkijana Stanfordin yliopistossa.

Kehitysjohtaja Jukka Oresto (Lahden ammattikorkeakoulu) keskittyy puolestaan siihen, miten seudullista yhteistyötä voidaan parantaa konkreettisesti. Mitkä ovat onnistumisen avaimia ja pullonkauloja, kun yritykset ja korkeakoulut ratkovat ajankohtaisia ongelmia? Tarvitaanko pelisääntöjä ja miten niistä sovitaan? Miten syntyy dialogia, erilaisuudensietokykyä ja vilpitöntä läsnäoloa?

Mukana on myös yliopisto- ja ammattikorkeakouluopiskelijoita, jotka kertovat näkemyksensä siitä, millainen Lahti on opiskelukaupunkina ja opiskelijoiden elämisympäristönä.
Puhetta johtaa Lahden Yliopistokampuksen pääsihteeri Senja Jouttimäki.

Tilaisuus sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneita alueen kehittämisestä ja elinvoimaisuudesta ja jotka voivat vaikuttaa alueen elinvoimaisuuteen oman työnsä tai toimintansa avulla.

Esityksiä kuunnellessa ja keskustellessa voit ostaa myös edullisesti kahvia ja leivonnaisia kulman kahvilakärrystä. Tule Fellmannian alakertaan ja seuraa tipun jälkiä!

Fellmannian kulma on avoin kaikille – tervetuloa!

Järjestäjät: Lahden ammattikorkeakoulu ja Lahden Yliopistokampus

Lisätiedot

www.fellmannia.fi ja Kaisa Vuorivirta p. 050 3160528

P.S. Kevään 2014 muut päivämäärät

La 5.4. klo 12-15
Ti 15.4. klo 17-19.30
Ti 6.5. klo17-19.30

Tiedot

Päivämäärä:
18.3.2014
Aika:
16:30 - 18:30