Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Fellmannian kulma avaa jälleen ovensa!

2.9.2014 klo 18:00 - 19:30

Fellmannia, Kirkkokatu 27
Kysy mitä vaan – luontoasiantuntijat vastaavat

Fellmannian kulman syyskausi alkaa Luontoillalla tiistaina 2.9.

Tule paikalle ja kysy luonnosta ja ympäristöstä, sen ilmiöistä ja ihmeistä. Yläkerran kahvila on auki eli luvassa myös kahvia ja pullaa.

Kiperiinkin kysymyksiin ovat vastaamassa yliopistojen ja ammattikorkeakoulun asiantuntijat. Asiantuntijoina mm. lehtori Juha Hyytiäinen LAMKista, professori Heikki Setälä Helsingin yliopistolta sekä suunnittelija ja biologi Antti Hovi HY Palmeniasta. Heiltä löytyy tietoa niin paikallisista kasveista kuin linnuistakin, maaperän ja vesistön tilasta jne. Tilaisuuden juontaa Veikko Neuvonen.

Tule paikalle tai seuraa radiosta!

Voit seurata luontoiltaa myös Lahden ammattikorkeakoulun Limu-radiosta, seuraa linkkiä!

Mikä Fellmannian kulma?

Lahden Kirkkokadulla sijaitseva Fellmannia kutsuu ilmaisiin, avoimiin tilaisuuksiin. Noin kerran kuussa Fellmannian kulmassa tuodaan esille Lahdessa toimivien yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen toimintaa ja aikaansaannoksia. Aiheet vaihtelevat, mutta yhteisenä tavoitteena on herättää keskustelua ja virkistää kuulijoiden arkea. Fellmannian kulma tarjoilee eväitä ja sysäyksiä alueen menestykseen. Tilaisuuden aikana on mahdollista ostaa edullisesti kahvia ja pikkupurtavaa. Lisätietoa: www.fellmannia.fi

Lisätiedot tapahtumasta:

Kaisa Vuorivirta, Helsingin yliopiston Avoin yliopisto, Lahden toimipiste
kaisa.vuorivirta(at)helsinki.fi tai puh. 050 316 0528

Tiedot

Päivämäärä:
2.9.2014
Aika:
18:00 - 19:30