OPISKELU

Tenttiminen

 

Siirtotentti

Siirtotentillä tarkoitetaan tenttiä, jonka opiskelija suorittaa Lahdessa, vaikka opiskelupaikkakunta on muualla. Esimerkiksi Lahden kansanopisto järjestää tenttitilaisuuksia Jyväskylän avoimen yliopiston yleisinä tenttipäivinä. Myös muualla avoimen yliopiston opintoja suorittavat aikuisopiskelijat voivat ilmoittautua suorittamaan opintojaan siirtotentteinä. Lisätietoa ja yhteystiedot löydät Lahden kansanopiston sivuilta. Myös Päijät-Hämeen kesäyliopisto järjestää siirtotenttejä mahdollisuuksien mukaan.

 

Sähköinen tenttiminen eli EXAM

HUOM! Koronavirustilanteen takia EXAM-tila on toistaiseksi suljettu.

Lahdessa Niemen kampukselle on sähköisen tenttimisen tila eli nk. EXAM-tila. Tila on osoitteessa Niemenkatu 73, huone C 207. Lahdessa tila on Lahden ammattikorkeakoulun, Helsingin yliopiston ja LUT:in yhteinen. Tenttiminen on korkeakoulukohtaista eli opiskelija voi tenttiä vain oman korkeakoulunsa verkkoon yhdistetyltä koneelta.

Examinarium on sähköinen tenttijärjestelmä, jossa opiskelija voi tenttiä haluamanaan ajankohtana tentin, jonka opettaja on etukäteen tehnyt järjestelmään. Tenttiminen tapahtuu erillisissä tenttitiloissa, joissa on tietokone tentin tekoon ja tallentava tenttivalvonta.  Tämä joustavoittaa opiskelijan tenttimistä ja poistaa esim. tarvetta tehdä tenttitilavaruksia- ja valvontoja.

Ohjeistus LUT

Ohjeistus HY

Tilan tarkempi ohjeistus virka-ajan ulkopuolisille tenteille: Mikäli opiskelija aloittaa tentin klo 7-8 tai klo 16-20 välillä, tullaan sisälle B1 tai A1 ovesta sähköavaimella. Sama avain käy Examtilan oveen. Pääovi, josta pääsee ilman avainta sisään, on auki vain klo 8-16. Jos opiskelijalla ei ole avainta, hän voi lainata sellaisen etukäteen Tiedepuiston aulapalveluista arkisin klo 8-16. HUOM! Rakennuksesta tulee poistua ehdottomasti ennen klo 21.45.

Voit aina kysyä lisätietoa ja neuvoja Lahden Yliopistokampuksen koordinaatioyksiköstä

[recent_products per_page="12" orderby="menu_order" columns="0" category="" order="ASC"]

LAHDEN YLIOPISTOKAMPUS

Niemen kampus
Niemenkatu 73 (B-osa), 15140 Lahti
Mukkulankatu 19, 15210 Lahti
info(at)lahdenyliopistokampus.fi

Yhteystiedot

#lahdenyliopistokampus #UCLahti #unilut #helsinkiuni #tiedelahti #niemikampus

TILAA UUTISKIRJEEMME