OPISKELU

Korkeakoulukirjasto

 

Kaikille avoimen korkeakoulukirjaston palvelut on suunnattu erityisesti Lahden Yliopistokampuksen ja Lahden ammattikorkeakoulun opiskelijoille ja henkilökunnalle. Lahden korkeakoulukirjasto on Lahden ammattikorkeakoulun, Lahden Yliopistokampukseen kuuluvien yliopistojen ja Lahden kaupungin yhteistoimintasopimukseen perustuva tieto- ja kirjastopalvelu.

Korkeakoulukirjasto Scientia on omatoimikirjasto, jonka aineistokokoelma palvelee erityisesti yliopistoja HY ja LUT. Kirjasto sijaitsee osoitteessa Niemenkatu 73, B-osa, 2. krs). Korkeakoulukirjasto Industria toimii Lahden ammattikorkeakoulun uudella kampuksella osoitteessa Mukkulankatu 19.

Yliopistojen opiskelijat ja henkilökunta pääsevät käyttämään näitä materiaaleja etänä miltä tahansa työasemalta kirjautumalla Finna-palveluun oman organisaationsa tunnuksilla. Lisäksi Scientiasta on yhdeltä päätteeltä pääsy Helsingin yliopiston elektronisiin tietomateriaaleihin ilamn omia käyttäjätunnuksia.

Materiaalin lainaaminen ja palauttaminen onnistuvat sekä Industriassa että Scientiassa. Lahden Yliopistokampuksessa toimivien yliopistojen opiskelijat, opettajat, tutkijat ja muu henkilökunta voivat myös hyödyntää tiedonhankintaklinikoita.

Lahden korkeakoulukirjasto

 

 

LAHDEN YLIOPISTOKAMPUS

Niemen kampus
Niemenkatu 73 (B-osa), 15140 Lahti
Mukkulankatu 19, 15210 Lahti
info(at)lahdenyliopistokampus.fi

Yhteystiedot

#lahdenyliopistokampus #UCLahti #unilut #helsinkiuni #tiedelahti #niemikampus

TILAA UUTISKIRJEEMME