PÄIJÄT-HÄMEEN VESIJÄRVISÄÄTIÖ

Vesijärvisäätiön kuva

Mahdolliset luma-yhteistyömuodot:
Vesijärveä ja vesienhoitoa koskevat luennot, Järviwikin esittely ja oman havaintopaikan perustaminen, tempaukset ja työpajat. Säätiöllä on kolme kpl päiväkoti- ja alakouluikäisille suunniteltua Lasten Vesijärvi-salkkua, joita voi lainata myös Lahden seudun ympäristöpalveluista. Lainattavissa oleva näyttely Vesijärven synnnystä, kasveista, linnuista ja kaloista. Toiminta-aluetta pääsääntöisesti Lahti, Hollola ja Asikkala.

Yhteyshenkilö luma-toiminnassa:
Viestintävastaava Irma Peltola, irma.peltola@vesijarvi.fi, puh. 040 5144958

Vesijärvisäätiö kerää varoja Vesijärven ja Lahden seudun muiden järvien kunnossapitoon, seurantaan ja tutkimukseen. Vesienhoitotyötä ohjaa Vesijärven hoito-ohjelma, johon kuuluvat järvissä ja niiden ympärillä tehtävät kunnostustoimenpiteet, järvien tilan ja kuormituksen seuranta ja tutkimus. Tärkeä osa säätiön työtä on yleisen tietoisuuden lisääminen vesistöjen hoidon tärkeydestä. Tilaa Puhdas Vesijärvi –sähköinen uutiskirje tai seuraa meitä fb:ssä I love Vesijärvi ja Vesijärvi puhtaaksi!

Säätiö jakaa kerätyt varat eri toimijoille, jotka käytännössä toteuttavat ohjelman toimenpiteitä. Vesijärvisäätiöllä työskentelee ohjelmajohtaja, yhteyspäällikkö ja viestintävastaava.

www.puhdasvesijarvi.fi

Lapsille suunnatut materiaalit >>>