Koko perheen koodaus- ja ohjelmointipajat

Tee peli mun kans!

Opettele pelintekoa yhdessä aikuisen kanssa! Työpajassa koodataan hauska mobiilipeli App Inventor -ohjelmointiympäristössä. Pääset luomaan oikean mobiilisovelluksen, joka tallentuu Android-laitteeseesi.

Pajat on suunnattu vähintään 9-vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen. Osallistujilta vaaditaan auttavaa englanninkielen taitoa, oma Android-laite ja Google-tunnukset. Scratch-ohjelmoinnin tunteminen on eduksi, mutta ei välttämätöntä. Pajan kesto on noin 1,5 tuntia.

Ilmoittautumiset pareittain (aikuinen ja lapsi) kirjaston media- ja musiikkipalveluihin (044 416 3517 / 044 416 3520). Yhteen pajaan mahtuu 12 aikuinen-lapsi-paria.

Tapahtuma järjestetään yhdessä Lahden kaupunginkirjaston kanssa.

Paikka: Lahden pääkirjaston monitoimitilassa

Tulevat tapahtumat:

  • 21.10.2017 klo 11:00 & 13:00
  • 25.11.2017 klo 11:00 & 13:00
___________________________________________________________________________________

Tuu koodaa mun kans!

Koko perheen yhteinen koodaustapahtuma tutustuttaa ohjelmoinnin ja koodauksen maailmaan. Tapahtuma on lapsille ja heidän vanhemmilleen suunnattu 90 minuutin työpaja. Pajassa lapsi ja vanhempi pääsevät yhdessä tutustumaan koodaamisen saloihin luomalla yhteisen pelin. Scratch on helppo ja hauska tapa tutustua koodaamiseen tarvittavaan logiikkaan ja saada kuvaa siitä, mitä uusi opetussuunnitelma tuo mukanaan kouluihin. Scratchista riittää iloa vielä pitkään työpajan jälkeenkin!

Minkäänlaista aiempaa koodausosaamista ei tarvita, vain innostuneet vanhempi ja lapsi!

Tulevat tapahtumat:

Kuvat Veijo Ruotanen