Toinen Venture-ohjelma käynnistyy syksyllä 2018!

 

Syksyllä 2017 käynnistyy lajissaan ensimmäinen Lahdessa toimivien yliopistojen ja Lahden ammattikorkeakoulun yhteistyönä toteutettu Lahti Venture -ohjelma, joka tuo yhteen seudulla toimivat kärkiyritykset ja nuoret osaajat.

Yritysten edustajat opiskelijatiimejä sparraamassa

Lahti Venture ohjelma on kahden kuukauden ohjelmamuotoinen kokonaisuus, jonka aikana opiskelijat monialaisissa tiimeissä työstävät ratkaisuja yritysten liiketoimintahaasteisiin. Ohjelman aikana järjestetään kolme kaikille tiimeille yhteistä työpajaa, missä yritysten edustajat sparraavat opiskelijatiimejä.  Muuten työskennellään työpajamuotoisesti oppien korkeakoulujen ja ulkopuolisten asiantuntijoiden johdolla ja käydään läpi liiketoiminnan eri osa-alueita liikeidean muodostuksesta asiakastarpeiden kartoitukseen ja idean kaupallistamiseen.

Best Business Concept -kilpailu

Ohjelma huipentuu joulukuussa Best Business Concept -kilpailuun, josta kärkiyritykset valitsevat parhaat ideat jatkamaan yhteistyötä kanssaan. Jatkopolkuja voi avautua myös harjoittelu/työpaikkoihin yrityksissä tai idean jatkotyöstöön Ladecin yrittäjyyspalveluiden kautta.

Kontakteja ja osaamista

Ohjelma tarjoaa opiskelijoille huikean tilaisuuden luoda kontakteja ja verkostoja alueen kärkiyrityksiin, rakentaa tulevaisuuden polkua työelämään ja kehittää omaa osaamista. Ohjelma toteutetaan pääosin englanniksi.

Ohjelman laajuus on 5 opintopistettä ja haku ohjelmaan käynnistyi syyskuun puolivälissä.

 

KATSO TARKEMPI OHJELMA JA SISÄLTÖ

Tarkempi esittely, lisätiedot ja linkki ilmoittautumislomakkeelle löytyvät täältä

https://lahtiventureprogram.com/

https://www.facebook.com/lahtiventureprogram/

 

 

 

Yhteistyössä: Helsingin yliopisto, Lappeenrannan teknillinen yliopisto, Lahden ammattikorkeakoulu, Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy ja Nordic Innovation Accelerator Oy. Mukana suunnittelussa ja toteutuksessa on myös mm. LAMKES eli opiskelijoiden yhteisö LAMK Entrepreneurship Society.

Hanketta rahoittaa Päijät-Hämeen liitto.

Yhteyshenkilö:

Kaisa Vuorivirta, Lahden Yliopistokampus
p. 050 3160528, kaisa.vuorivirta@lahdenyliopistokampus.fi