12. Yrittäjyyskasvatuspäivät Lahdessa 3.-4.10.2018

03.10.2018
Miten yrittäjyyteen voi kasvattaa? Onko yrittäjyyskasvatukseen olemassa työkaluja? Mitkä asiat tutkijoita yrittäjyyskasvatuksessa kiinnostavat? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin saat vastauksia, jos osallistut Yrittäjyyskasvatuspäiville 3.-4.10.2018 Lahden Sibeliustalossa.

Lappeenrannan teknillinen yliopisto (LUT) ja Lahden ammattikorkeakoulu (LAMK) järjestävät tapahtuman yhteistyössä Yrittäjyyskasvatuksen tutkimusseuran kanssa. Vuosittainen tapahtuma pidetään tänä vuonna ensimmäisen kerran Lahdessa. Päivien aikana avataan ajankohtaisia näkökulmia yrittäjyyskasvatuksen eri osa-alueisiin abstraktien, puheenvuorojen, ajankohtaisten tutkimuslöydösten ja verkostoitumisen avulla. Pääteemoja ovat yrittäjyyskasvatuksen johtaminen sekä yrittäjämäisen toimintakulttuurin ja sisäisen yrittäjyyden vahvistaminen.

Tutkijoiden valikoidut abstraktit ja artikkelit julkaistaan LUT:n julkaisusarjassa. Tutkimusesitysten lisäksi ohjelmassa on ensimmäisen kerran myös peruskoulujen ja lukioiden opetushenkilökunnalle suunnattu Yrittäjyyskasvatus opetuksessa –päivä 4.10.2018.

Yrittäjyyskasvatuspäivät järjestetään jo 12. kerran. Osallistujien määrä on vuosi vuodelta kasvanut aiheen ajankohtaisuuden vuoksi, paikalle odotetaan noin 170 aiheesta kiinnostunutta!

 

Yrittäjyyskasvatuspäivät-sivusto www.lamk.fi/yktt2018

Ilmoittautumiset 17.9.2018 mennessä https://www.lyyti.in/yktt_ei-jasen

 

•             Ilmoittautumiseen ja maksamiseen liittyvät kysymykset: hilkka.laakso@lut.fi

•             Ohjelmasisältöön liittyvät kysymykset: kati.peltonen@lamk.fi

•             Yrittäjyyskasvatuspäivien työryhmä: yktt2018@lamk.fi